Discover what's new
on the web.

Grepless is a place where we aggregate the latest
news, pictures, videos and viral content on the web.

Avatar Yannick

Sad stvari dolaze polako na naplatu. I ne samo to, zbog nedostatka zaštitne opreme, države su prisiljene konkurirati jedna drugoj u nabavi istih.

37  Points
Avatar Zerocool

Europski ministri: Turističke aktivnosti i putovanja u EU treba obnavljati u fazamaŠEFOVI diplomacija EU složili su se o potrebi postupnog obnavljanja turističkih aktivnosti i putovanja u EU, rekao je u ponedjeljak hrvatski ministar Gordan Grlić Radman, ističući da je potreban oprez unatoč povoljnijoj epidemiološkoj situaciji u RH.

index.hr
3  Points
Avatar Zerocool

Zašto je svi vole: Strancima zabranila kupovanje plaža i šuma, zaustavila divljanje cijena stanova...Premijerka Novog Zelanda ima samo 40 godina, a klanja joj se cijeli svijet. Njezino imenovanje zemlji je donijelo val entuzijazma i želje za boljim sutra.

vecernji.hr
-7  Points
Avatar Zerocool

Masovna grobnica u Brdovcu: Ekshumirani posmrtni ostaci najmanje 130 osobaEkshumirani posmrtni ostaci prevezeni su na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Zagreb, gdje slijedi njihova antropološka obrada te priprema za njihovo dostojno i trajno zbrinjavanje

vecernji.hr
13  Points
Avatar Zerocool

JAKA EKSPLOZIJA U L.A.-ju IZAZVALA VELIKI POŽAR Zahvaćeno nekoliko zgrada, ozlijeđeno 11 vatrogasaca, sve je počelo u skladištu distributera marihuane 

jutarnji.hr
-1  Points
Avatar Zerocool

Epidemiolog o pravilima za turističku sezonu: Veći razmaci i bez švedskih stolovaKAKVE su preporuke Europske komisije za otvaranje granica i dolazak stranih turista? Kako spasiti sezonu, a izbjeći eksponencijalni rast broja zaraženih? Što moraju učiniti obiteljski iznajmljivači, a što hotelijeri? Mogu li nam se ponoviti incidenti poput zaraze putnika koji su stigli letom iz Frankfurta? To su neka pitanja iz večerašnjeg Otvorenog na HRT-u.

index.hr
5  Points
Avatar Yannick

Vodeći američki stručnjak: Trebat će još vremena za cjepivo protiv koroneANTHONY FAUCI, vodeći stručnjak Sjedinjenih Država za zarazne bolesti, danas je upozorio Kongres da će za razvoj i stavljanje na tržište cjepiva protiv koronavirusa "trebati još neko vrijeme" bez obzira na pomoć savezne vlade u njegovoj proizvodnji.

index.hr
11  Points
Avatar Zerocool

U Americi bi moglo umrijeti više od 147 tisuća ljudi. Kina bilježi nove zarazeKONTINENTALNA Kina zabilježila je u utorak sedam novih slučajeva zaraze koronavirusom, u odnosu na jedan slučaj dan ranije, izvijestila je nacionalna zdravstvena služba.

index.hr
-2  Points
Avatar Zerocool

113-godišnjakinja iz Španjolske oporavila se od zaraze koronavirusom113-GODIŠNJA žena za koju se vjeruje da je najstarija osoba u Španjolskoj oporavila se od zaraze novim sojem koronavirusa, priopćili su iz njenog staračkog doma.

index.hr
2  Points
Avatar Zerocool

Rusija treća na svijetu po broju slučajeva, u Španjolskoj najmanje mrtvih od ožujkaU SJEDINJENIM DRŽAVAMA je 776 ljudi umrlo od koronavirusa u protekla 24 sata, što je najmanji broj od ožujka, a ukupan broj umrlih penje se na 79.522, pokazuju podaci sveučilišta Johnsa Hopkinsa.

index.hr
-2  Points